Traduceri Autorizate CraiovaAsigurări

Asigurarea este un mijloc de protecție împotriva pierderilor financiare. Este o formă de gestionare a riscurilor, utilizată în principal pentru a se asigura împotriva riscului unei pierderi.

In structura portofoliului nostru se remarcă specializarea noastră pentru toate tipurile de asigurări, de la cele mai cunoscute RCA, CASCO , MEDICALE, LOCUINTE, CARDURI DE SĂNĂTATE, ASIGURĂRI DE VIAȚĂ.

Asigurări de viață cu variantă de economisire

Ce îți oferă o asigurare de viață?

  • protecție financiară pentru tine si familia ta
  • posibilitatea de a economisi
  • planuri investiționale in funcție de nevoile tale
  • acces la medici si clinici de talie internațională

Alege un plan de economisire pentru viitorul copilului. Poți pune bani deoparte, începe de azi! Cere consultanță personalizată nevoilor tale!

Cardul de sănătate

Mergi la orice clinică privată și totul îți este decontat prin intermediul cardului de sănătate: consultații și tratamente în ambulatoriu, spitalizare, intervenții chirurgicale, analize.

RCA-ul este asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și de tramvaie.

Decontarea directă este serviciul auxiliar de gestionare a daunelor de către asigurătorii RCA a propriilor asigurați, care se ofertează obligatoriu de către asigurator, iar achiziția acestuia de către asigurat este opțională.

Cu alte cuvinte, în cazul achiziționării serviciului de decontare directă, dacă accidentul se produce pe teritoriul României, vehiculele implicate în accident sunt înmatriculate/înregistrate în România, prejudiciile sunt produse exclusiv vehiculelor și ambele vehicule dețin asigurare RCA valabilă la data evenimentului, atunci persoana prejudiciată își poate deschide și administra dosarul de daună prin propriul asigurator RCA.

Polița Casco pentru mașina ta! Aceasta poliță este un produs complex de asigurare facultativa, care acoperă riscuri alese de tine in funcție de caracteristicile tehnice ale autovehiculului si de comportamentul tău de utilizare al acestuia. Aceasta asigurare acoperă mai multe riscuri, indiferent daca vorbim de situații in care autovehiculul este fie avariat, fie distrus parțial sau total, fie chiar furat. Ca regulă generală, valoarea primei pe care va trebui sa o plătești pentru asigurarea Casco depinde de valoarea propriu-zisă si de gradul de uzură a mașinii.