Traduceri Autorizate CraiovaDespre noi

Suntem o echipă formată din traducători autorizaţi de Ministerul Justiţiei şi ne remarcăm pe piaţa traducerilor prin seriozitate şi respect faţă de cei care apelează la serviciile noastre, având ca principal obiectiv satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri.

Toţi colaboratorii noştri sunt atent selecţionaţi pe baza competenţelor lor şi atenţiei acordate calităţii. Echipa noastră efectuează traduceri pentru orice tipuri de documente şi în orice format, în cel mai scurt timp posibil, mereu atentă la detalii şi cu maximum de acurateţe, în/din limba franceză, engleză,  germană, italiană, română, spaniolă, precum şi în/din limbile rare.

Ne ocupăm de traducerea şi legalizarea documentelor de studii, actelor tipizate precum: certificate de naştere, de căsătorie, caziere judiciare, dosare de emigrare în Canada, Australia, SUA, Marea Britanie, Franţa. Fiecare proiect de traducere va fi tratat cu responsabilitate, profesionalism şi confidenţialitate, confidenţialitatea documentelor şi informaţiilor reprezentând o obligaţie pe care centrul nostru de traducere o respectă de fiecare dată.

Traducătorii noştri se remarcă de asemenea prin studiile efectuate la universităţi de prestigiu din Europa precum: Université de Lille 3, Université Côte d’Opale de Dunkerque din Franţa, Université Catholique de Louvain la Neuve din Belgia.

Colaborarea ACZ Consulting cu Sense Translations a inceput in anul 2014, continuandu-se si in prezent. In tot acest timp nu a existat nicio intarziere in primirea traducerilor documentelor transmise, comunicarea realizandu-se intotdeauna eficient si cu promptitudine. Sense Translations a demonstrat un inalt grad de profesionalism pe toata durata colaborarii noastre si ii multumim pe aceasta cale pentru sprijinul acordat

Irina CIOCIRLAN - ACZ Consulting SRL

De fiecare data cand am apelat la serviciile de traducere oferite de catre SENSE TRANSLATIONS SRL am ramas impresionati de profesionalismul aratat si interesul pentru a asigura calitatea serviciilor oferite la nivelul cererii. In materie de traduceri, cabinetul nostru a acordat deja exclusivitate SENSE TRANSLATION SRL, cu care avem o relatie de colaborare excelenta. Primiti aprecierea si stima noastra

Armand Tudor - Cabinet Avocat Armand Tudor & Asociatii

Din octombrie 2016 colaborăm cu Sense Translations pentru traducerea de manuale și ghiduri de instalare pentru echipamentele audio marca Bose. Echipa de traducători s-a familiarizat foarte repede cu terminologia convenită în domeniu și, mai mult, cu exprimările folosite de noi pe website. Traducerile sunt livrate în timpi rezonabili, asupra cărora convenim în momentul evaluării materialelor de tradus și care sunt respectați, astfel încât putem spune că nu am avut decât surprize plăcute din partea colaboratorilor noștri. Sense Translations se remarcă prin profesionalism absolut: bună pregătire, seriozitate, promptitudine și politețe

Mădălina Vulpescu - Marketing Specialist Bose in Romania

De fiecare dată când am apelat la serviciile de traduceri ale firmei S.C. SENSE TRANSLATIONS S.R.L. am fost tratat cu mult profesionalism. Având nevoie de un volum de traduceri destul de mare de pe-o zi pe alta, traducerile au fost realizate în timp util, fără nicio întârziere. Cu siguranţă voi mai apela la serviciile lor!

Maxime LAURENT - Administrator S.C. AGRIMAX S.R.L.

Am fost plăcut surprins de rapiditatea şi promptitudinea cu care au fost realizate traducerile de care am avut nevoie. Ştiu că mă pot baza de fiecare dată pe seriozitatea şi competenţa echipei de traducători.

ing. Mircea MIHAILESCU - Director GM Electric Craiova

Am lucrat cu Translations Sense inca de la infiintare si m-au ajutat de fiecare data cu traducerea in limbile de care am avut nevoie. Sunt profesionisti si atenti la detalii, dar mai ales respecta timpul de livrare intotdeauna! Recomand in materie de traduceri!

Lidia Dumitru - MD Communication